izmit escort escort ankara adana escort

 FAQ •  Search •  Register •  Login 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Atmel ISI Reset Timeout, no Pixel Clock
PostPosted: Wed Jun 07, 2017 7:47 pm 
Offline

Joined: Wed Jun 07, 2017 4:39 pm
Posts: 2
Hey guys.

I'm working with a custom board that has at AT91SAM9G25-EK at it's heart. We're connecting an OV5642 camera module via the ISI.
Everything works great on Linux 3.16, but we're porting our custom driver code and application to Linux 4.9.30.

I've got the camera up over I2C, and am feeding it a master clock in the device tree (the biggest change seems to be that the ISI no longer sets up the mclk/xvclk for the camera itself).

The device shows up as /dev/video0 and I can query capabilities. However when I run
Code:
v4l2-ctl --device /dev/video0 --stream-mmap --stream-to=frame.raw --stream-count=1
to test image capture the ISI reset function (called from the start_streaming function) hits a timeout.

The comments claim this should only happen if the ISI doesn't have a pixel clock from the camera module. I'm pretty sure the camera is giving one back, but I haven't busted out the O-Scope yet.
I've tried increasing and ignoring the timeout but nothing is going on.
Anything I should try/check before I begin the arduous process of physically examining the signals?

Thanks!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: