Page 1 of 1

Atmel Studio 6.2 vs. Visual Studio

Posted: Mon Feb 23, 2015 9:38 am
by WWebber
I have Visual Studio 2010 SP1 already installed - also with VisualAssist. Will the installation of Atmel Studio 6.2 destroy anything or is it necessary to install it to a virtual machine?

Re: Atmel Studio 6.2 vs. Visual Studio

Posted: Mon Feb 23, 2015 12:20 pm
by WWebber
Thanks and I already read that, but it refers to the express version of VS2010 which is probably installed to a different path. Also it does nothing say about VAX being already installed.